Accountant Meierijstad

Bent u op zoek naar een accountant in Meierijstad? De Kleijne & Janssen is een full service belastingadvieskantoor in Uden en Veghel dat gespecialiseerd is in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Waarschijnlijk bent u niet alleen op zoek naar een geschikt accountantskantoor, maar ook naar een partner die u bijstaat bij belangrijke (financiële) beslissingen.

Bij De Kleijne & Janssen staat een team van professionals voor u klaar. Wij denken met u mee, adviseren waar nodig en komen proactief met oplossingen. Zo kunt u zich volledig focussen op het succesvol maken of houden van uw bedrijf.

Wanneer schakelt u de hulp in van De Kleijne & Janssen?

Wanneer u op zoek bent naar een professional die u kan helpen bij verschillende administratieve en juridische zaken. Wij zorgen er voor dat cliënten zich op hun gemak voelen door persoonlijke aandacht, een vast aanspreekpunt en doelgerichte ondersteuning. Bij De Kleijne & Janssen richten we ons op het midden- en kleinbedrijf. Van starters tot gevestigde ondernemers.

Bij De Kleijne & Janssen zijn we van vrijwel alle markten thuis. Wij kunnen uw volledige administratie uit handen nemen en uw jaarrekening opstellen, maar we kunnen u ook adviseren bij juridische zaken.

Over full service belastingadvieskantoor De Kleijne & Janssen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk de financiële administratie is voor ondernemers. De boekhouding wordt als een tijdrovende, lastige klus gezien die ervoor zorgt dat er minder tijd is voor het ondernemen. Toch is een goede boekhouding van groot belang.

Bent u op zoek naar een accountant of administratiekantoor in Meierijstad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij houden u vrij van allerlei onnodige zorgen rondom uw financiële administratie.

Het verschil tussen een accountantskantoor en administratiekantoor

Er zijn veel termen in de omloop voor onze beroepsgroep. Hoewel het misschien lijkt alsof het allemaal op hetzelfde neerkomst, zijn er wel degelijk verschillen.

Het werk dat op een accountantskantoor wordt verricht komt grotendeels overeen met een administratiekantoor en de producten zijn ook hetzelfde. Toch is er één belangrijk verschil tussen een accountantskantoor en administratiekantoor. Bij een administratiekantoor werkt geen accountant die de jaarrekening aftekent. Maar wat is dan precies een administratiekantoor? En heb ik wel een accountant nodig?

Een administratiekantoor verzorgt de administratie van hun cliënten. Zij stellen de jaarrekening op en kunnen een samenstelverklaring geven, maar zijn niet bevoegd om een accountantsverklaring te geven. De mensen bij een administratiekantoor zoals De Kleijne & Janssen zijn dus boekhouder, fiscaal jurist, fiscaal econoom, belastingadviseur, salarisadministrateur of personeelsadviseur.

Maar boekhouders, fiscaal juristen, fiscaal economen, belastingadviseurs, salarisadministrateurs of personeelsadviseurs werken toch ook vaak bij een accountantskantoor? Dat klopt. Het verschil zit dus in de eindverantwoordelijke.

Accountants vs boekhouders en administrateurs

Accountant is een titel die wordt verkregen door studie. Er zijn twee soorten accountants: AA (Accountant Administratieconsulent) en RA (Register Accountant). De naam ‘accountant’ is een beschermde titel. Dit houdt in dat niet iedereen zich zomaar een accountant mag noemen. Deze titel moet behaald worden door middel van een opleiding. De titel ‘boekhouder’ is niet beschermd. Bij De Kleijne & Janssen hebben alle boekhouders en adviseurs wel de expertise in huis die nodig is om u van gedegen advies te voorzien.

Wat is wenselijk voor MKB’ers uit Meierijstad?

Als ondernemer uit Meierijstad wilt u vooral goed geholpen worden. Bij MKB’ers tot 50 medewerkers past een administratiekantoor vaak het best. Een accountantskantoor met een RA is voor deze markt vaak overgekwalificeerd met een bijbehorend (hoger) tarief. Vrijwel alle diensten die u als MKB’er uit Meierijstad met minder dan 50 medewerkers nodig hebt, zijn uit te voeren door een administratiekantoor.

Bent u op zoek naar een partner die u kan helpen met het verzorgen van onderstaande zaken? Dan kan De Kleijne & Janssen u helpen:

  • Opstellen van jaarrekening
  • Bedrijfsadministratie
  • Salarisadministratie
  • Belastingadvies
  • Bedrijfsadvies
  • Bedrijfsfinanciering
  • Mediation
  • Juridisch advies

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier op deze pagina.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.